Τηλεφωνικές Συσκευές VoIP

Η Fanvil είναι ξανά πρωτοπόρος με τις συσκευές Fanvil X series, την 4η γενιά των συσκευών IP. Είναι πλέον αναβαθμισμένες με έγχρωμη οθόνη και διατηρούν το σχεδιασμό της δεύτερης οθόνης LCD. Η σειρά καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας επιχείρησης από τις βασικές συσκευές μέχρι τις προηγμένες συσκευές πολλαπλών δυνατοτήτων. Με αυτή τη γραμμή παραγωγής 4ης γενιάς, η Fanvil παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

H Yealink διαθέτει συσκευές VoIP, πολλές από τις οποίες έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της δυνατότητας video. Διαθέτουν κάμερες και αποτελούν μία επαγγελματική λύση για συνεργασία μέσω εικόνας, για γραφεία στελεχών και μικρά δωμάτια συναντήσεων. Τα τηλέφωνα με δυνατότητα video παρέχουν προσιτή πρόσβαση σε επαγγελματική τηλεδιάσκεψη υψηλής απόδοσης, ανεβάζοντας τους δείκτες παραγωγικότητας.

H Snom δημιουργεί συσκευές αισθητικά ελκυστικές και πολύ πρακτικές, εξυπηρετώντας τις επιχειρησιακές ανάγκες της καθημερινής δουλειάς. Τα τηλέφωνα Snom είναι υψηλής απόδοσης, και παρέχουν Wideband HD audio, με κρυστάλλινη αναπαραγωγή της φωνής. Η Snom παρέχει Ποιότητα, ανθεκτικότητα και προηγμένες δυνατότητες με υψηλά standards Γερμανικής τεχνολογίας.