Δίκτυα δομημένης καλωδίωσης

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει έργα οποιασδήποτε κλίμακας κατασκευής ή ανακατασκευής δικτύου αξιοποιώντας ακόμα και υφιστάμενες εγκαταστάσεις με παλιούς κατανεμητές δικτύων τηλεφωνίας.

Ξεκινάμε από τη μελέτη του αρχιτεκτονικού – ηλεκτρομηχανολογικού σχεδίου και παραδίδουμε το έργο ολοκληρωμένο με κάθε απαιτούμενο παθητικό ή και ενεργητικό εξοπλισμό έτοιμο να ολοκληρώσει:

  • Μεταφορά δεδομένων (DATA)
  • Μεταφορά φωνής για ψηφιακά, αναλογικά παλαιά και νέα Τηλεφωνικό Συστήματα
  • Μεταφορά εικόνας (IP/CCTV)

Ειδικότερα προσφέρουμε:

  • Την μελέτη συστημάτων δικτύων δομημένης καλωδίωσης είτε με καλώδια χαλκού είτε με οπτικές ίνες σύμφωνα με τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα ANSI/TIA/EIA/ISO/IEC/CENELEC.
  • Την προμήθεια του συνόλου του εξοπλισμού (κατανεμητές, πρίζες voice – data, racks, patch panels, wire managers, κανάλια οπτικών ινών, σχάρες καλωδίων, πολύπριζα, ups, σταθεροποιητές τάσης, ανεμιστήρες εξαερισμού αερισμού για χώρους εγκατάστασης εξοπλισμού δομημένης καλωδίωσης, καλώδια UTP και FTP cat 5e, cat6, cat7e και καλώδια οπτικών ινών).
  • Την πλήρη εγκατάσταση των καλωδίων με οποιοδήποτε τρόπο (εντός ψευδοροφής σε ξεχωριστές σχάρες καλωδίων ή σε σωλήνες, εντοιχισμένα εντός σωλήνων, επίτοιχα εντός πλαστικών καναλιών, υποδαπέδια σε ειδικά κανάλια ή ψευδοδάπεδα κ.λ.π).
  • Την σύνδεση και τον τερματισμό των καλωδίων στις τερματικές πρίζες και την τοποθέτηση αυτών είτε σε κανάλια είτε σε επίτοιχα τερματικά κουτιά.
  • Την διευθέτηση, την σύνδεση, τον τερματισμό και την ετικετοποίηση (labeling) των καλωδίων του συστήματος δομημένης καλωδίωσης στα patch panel και τους κατανεμητές.
  • Την μέτρηση όλου του δικτύου δομημένης καλωδίωσης και την πιστοποίηση της εγκατάστασης με ειδικά πιστοποιημένα όργανα.
  • Παράδοση πλήρους φακέλου με τα κατασκευαστικά και λειτουργικά σχέδια της εγκατάστασης, καθώς και τα αποτελέσματα των μετρήσεων των δικτύων τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Μελετώντας το νέο ή παλαιό δίκτυο της εταιρία σας, τεχνικοί της Teleactive μπορούν να “συμμαζέψουν” και να οργανώσουν καλύτερα τους σταθμούς εργασίας καλωδιακά. Θα μελετήσουν προσεκτικά τις ανάγκες σας και με βάση αυτές αλλά και τον χώρο σας, θα σχεδιάσουν προσεκτικά τη διαδρομή των καναλιών και τη δομή του δικτύου, θα σας προτείνουν ακριβώς τα υλικά που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση του έργου (Rack, καλώδια, πρίζες, switches, patch panels κ.α.) και τέλος θα φέρουν σε ένα τέλος την αταξία στο χώρο σας.

Για κάθε έργο δομημένης καλωδίωσης και δικτύου γενικότερα δύναται να αναλάβουμε και την υποστήριξή του 24/7/365

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για σας βρούμε λύση!