Συνεργατες

Everit

Η EVERIT δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και της Ασφάλειας ενώ αναπτύσσει cloud και mobile εφαρμογές.
Η EVERIT προσδίδει προστιθέμενη αξία στις επενδύσεις τεχνολογικών υποδομών. Μαζί με τους συνεργάτες της έχουν σημαντική εμπειρία σε υλοποιήσεις έργων οποιασδήποτε κλίμακας. Παράλληλα αναπτύσσει και προωθεί mobile και cloud εφαρμογές για επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Microbase

Microbase
Ανάπτυξη τηλεπικοινωνιακών λύσεων προηγμένης τεχνολογίας
Η εταιρία Microbase ιδρύθηκε το 2003 από ομάδα μηχανικών με εξειδίκευση στην πληροφορική και τις επικοινωνίες με σκοπό την ανάπτυξη τηλεπικοινωνιακών λύσεων προηγμένης τεχνολογίας και προϊόντων προστιθέμενης αξίας. Η Microbase είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO-9001/2008 και διαθέτει μηχανικούς υψηλού επιπέδου γνώσεων και πιστοποιήσεων όπως Digium Certified Asterisk Professionas (dCAP), SIP School Certified Associate (SSCA), Certified Ethical Hacker (CEH), Certified Hacking Forensic Investigator (CHFI) και άλλες.

AS Global

Εμπορία προϊόντων - λύσεων & υπηρεσιών πληροφορικής
Η as Global Technology ιδρύθηκε το 2001.<br /> Είμαστε μια νέα, δυναμική και ταχύτατα αναπτυσόμενη εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα του εμπορίου προϊόντων - λύσεων & υπηρεσιών πληροφορικής, απευθυνόμενη κυρίως σε εταιρικούς πελάτες (business to business).<br /> Ο επαγγελματισμός και η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία έχουν σαν αποτέλεσμα να μας εμπιστεύονται πολλές αξιόλογες εταιρείες από πολύ μικρές μέχρι πολύ μεγάλες.

Forthnet

Forthnet
η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα
Η Forthnet είναι η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Σήμερα, μέσω της υπηρεσίας Nova 3Play, αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα. Η εταιρεία Forthnet ΑΕ είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών από το 2000.

Fresh Voltage

Fresh Voltage
Web designers and Digital Agency
Η Fresh Voltage είναι μια δημιουργική ομάδα επαγγελματιών που εξειδικεύεται στο User Experience & Design, Application Development. Δραστηριοποιείται και παράγει σύνθετα έργα σε ένα ψηφιακό περιβάλλον όπου ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και το digital marketing μπορούν να δουλέψουν μαζί, σε απόλυτη αρμονία.
Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για σας βρούμε λύση!