Κάμερες Ασφαλείας IP

Η HIKVISION παρέχει πολλαπλά μοντέλα δικτυακών καμερών ασφαλείας (IP Cameras) για εφαρμογές πολλών τύπων. Από σταθερές κάμερες εξωτερικού χώρου, μέχρι περιστρεφόμενες κάμερες (PTZ) οροφής, η ποικιλία των εκδόσεων κάνει την HIKVISION πρωτοπόρο στον τομέα της ασφάλειας με προϊόντα κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ασφάλειας και επιτήρησης.

Τα συστήματα καταγραφής δικτύου της HIKVISION (Network Video Recorders) παρέχουν υψηλή ευελιξία με πολλαπλές ποιότητες καταγραφής για διαφορετικές κάμερες, αρχίζοντας από χαμηλές αναλύσεις και φτάνοντας μέχρι υψηλές αναλύσεις Full HD και 4K. Διαθέτουν δικτυακές κάρτες μέχρι και 1 Gbps, ώστε να λαμβάνουν χωρίς καθυστέρηση video υψηλής ποιότητας μέσω δικτύου.

Ο αλγόριθμος H.265+ της Hikvision είναι μία βελτιστοποιημένη τεχνολογία κωδικοποίησης εικόνας που βασίζεται στο διεθνές πρότυπο H.265/ High efficiency Video Coding (HEVC). Με το H.265+, η ποιότητα εικόνας είναι σχεδόν όπως αυτή του H.265/HEVC, όμως μειώνει την ταχύτητα μετάδοσης και τον αναγκαίο χώρο αποθήκευσης, λόγω τριών ειδικών τεχνολογιών: prediction encoding, noise suppression, και flexible bit rate control.