Τηλεφωνικές συσκευές Yealink

Περιβάλλον και Ανάγκες
Οι συσκευές Smart Office εξυπηρετούν την ανάγκη για βολική επικοινωνία και συνεργασία οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.
Οι κύριες δυνατότητες περιλαμβάνουν:
● Τηλέφωνα υψηλής ποιότητας με ευκολία χρήσης;
● Υποστήριξη πολλών εφαρμογών για διαφορετικές χρήσεις;
● Διασύνδεση με λογισμικό γραφείου
● Υποστήριξη για κινητούς εργαζόμενους που δεν περιορίζονται από ένα γραφείο
 Πλεονεκτήματα
● Η Yealink σχεδιάζει τη σειρά T5 Smart Media Phones ειδικά για έξυπνα γραφεία. Το τηλέφωνο έχει οθόνη αφής 7 ή περισσότερων ιντσών που υποστηρίζει πολλαπλή αφή για εξαιρετικό έλεγχο. Η διαδραστικότητα με το χρήστη έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για επαγγελματική χρήση και φιλικότητα προς το χρήστη.

Οι Ρεσεψιονίστ και Γραμματείς είναι από τα πιο απασχολημένα άτομα σε όλες τις εταιρείες. Είναι όλη μέρα στο τηλέφωνο, δρομολογώντας τηλεφωνικές κλήσεις σε διάφορα τμήματα και εσωτερικά. Οι απαιτήσεις για τις συσκευές τους περιλαμβάνουν:

 

Υποστήριξη πολλαπλών γραμμών

Αποδοτική Λειτουργία

Υποστήριξη για Bluetooth Headsets, ειδικά όταν κάνουν πολλές εργασίες ταυτόχρονα.

Οφέλη της λύσης Yealink Receptionist 

Το SIP-T46G με το EXP40 Expansion Module κάνουν ένα ιδανικό ζευγάρι για ρεσεψιονίστ και γραμματεία. Έχει μέχρι 10 πολυ-λειτουργικά κουμπιά γραμμής για εύκολη λήψη κλήσεων ή κλήση με πολλές γραμμές και εναλλαγές μεταξύ γραμμών. Το SIP-T46G υποστηρίζει μέχρι έξι μονάδες επέκτασης (expansion modules) για καλύτερη διαχείριση των ομάδων επαφών. Η μονάδα επέκτασης EXP40 διαθέτει μία οθόνη LCD με 160×320 pixel και 20 δίχρωμα κουμπιά LED που δείχνουν την κατάσταση επικοινωνίας μίας επαφής. Με ένα απλό πάτημα κουμπιού, η εισερχόμενη κλήση μπορεί να μεταφερθεί, βοηθώντας τις ρεσεψιονίστ και την γραμματεία να απλουστεύσουν τις εργασίες τους.

Σενάρια και Ανάγκες:

Οι περισσότεροι υπάλληλοι χρειάζονται ένα αξιόπιστο τηλέφωνο IP που θα προσφέρει σταθερή απόδοση. Το προσωπικό IT επίσης χρειάζεται auto provisioning και υποστήριξη ενημερώσεων για μαζικές εγκαταστάσεις ώστε να διευκολύνεται η διαχείρισή τους. Οι αναλυτικές ανάγκες περιλαμβάνουν:
● Αυτόματη Εγκατάσταση, plug-and-play;

● Υποστήριξη για δικτυακές ρυθμίσεις τοπικού server (VLAN, πρωτόκολλα ασφαλείας κλπ.) και

● Σταθερή απόδοση, HD voice και ευκολία χρήσης.