Τηλεφωνικές συσκευές SNOM

Σειρά D7XX

Ποιότητα, ανθεκτικότητα, προχωρημένες δυνατότητες, παγκόσμια αποδοχή

Οι επαγγελματικές τηλεφωνικές συσκευές της σειράς D7XX είναι τόσο αισθητικά ελκυστικές όσο και πρακτικές. Ικανοποιούν τις επιχειρηματικές ανάγκες όταν το τηλέφωνο είναι ένα εργαλείο κλειδί στην καθημερινή εργασία. Οι συσκευές υψηλών επιδόσεων είναι εξασφαλισμένες για το μέλλον και παρέχουν την καλύτερη ποιότητα Wideband HD audio, με πεντακάθαρη ηχητική απόδοση.  Είναι συμβατές με Bluetooth για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες συνδεσιμότητας των σημερινών γραφείων.

Σειρά D3XX

Ποιότητα, λειτουργικότητα, προχωρημένες δυνατότητες

Η σειρά Snom D3XX είναι τέλεια σχεδιασμένη για να παρέχει υψηλή Ευρωπαϊκή αισθητική και είναι το τηλέφωνο επιλογής για αποδοτική καθημερινή εργασία σε εκατομμύρια εγκαταστάσεων. Η παράδοση της ποιότητας και λειτουργικότητας που γνωρίζουν οι επαγγελματίες είναι αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινής επιχειρηματικής ζωής, είτε στο γραφείο, είτε σε περιβάλλοντα cloud.

Σειρά D1XX

Απλή και αποδοτική βασική λύση VoIP

Τα τηλέφωνα της σειράς D1XX είναι κατάλληλα ειδικά για μεγάλες εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και ιατρικές μονάδες λόγω της χαμηλής τιμής τους, της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και της υψηλής απόδοσης.

Η ξεκάθαρη σχεδίαση και η εξαιρετική ποιότητα ήχου ικανοποιούν όλες τις ανάγκες ενός βασικού τηλεφώνου. Το D120 είναι ένα τηλέφωνο χωρίς πολλά χαρακτηριστικά, με μικρή οθόνη, πλήκτρα ειδικών λειτουργιών ή χαρακτηριστικών όπως αναμονή κλήσης κλπ. Έχει σχεδιαστεί ειδικά με σκοπό την σταθερότητα και την ευκολία χρήσης.