Η Teleactive ξεκίνησε συνεργασία με τον οίκο Yeastar

Στην προσπάθεια μας να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις και περισσότερες εναλλακτικές προτάσεις που να καλύπτουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες τους σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές και χωρίς έκπτωση στην ποιότητα, ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας ως προς την διάθεση και υποστήριξη των τηλεπικοινωνιακών λύσεων του κατασκευαστή Οίκου Yeastar.

Η νέα σειρά S VoIP PBX διαθέτει τέσσερα μοντέλα (S20, S50, S100, S300) για διαφορετικά μεγέθη επιχειρήσεων, που υποστηρίζουν από 20 έως 500 χρήστες και από 10 έως 120 ταυτόχρονες κλήσεις. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν modular σχεδιασμό, για να προσαρμόζονται σε μελλοντικές αναβαθμίσεις και επεκτάσεις των υποδομών της επιχείρησης.

Σημαντικό πλεονέκτημα της σειράς είναι ότι όλα τα μοντέλα της ενσωματώνουν εξ αρχής όλες τις βασικές λειτουργίες τηλεφωνίας χωρίς να απαιτούνται επιπρόσθετα κόστη για αγορά αδειών ή συνδρομών. Συγκεκριμένα, ενσωματώνουν προ-απάντηση (IVR), αυτόματο τηλεφωνητή (Voice Mail), αυτόματη καταγραφή κλήσεων (Call Recording), υποστήριξη απομακρυσμένων εσωτερικών, αναγνώριση κλήσεων, τηλεδιασκέψεις, Fax to email και πλήθος άλλων χρήσιμων λειτουργιών μέσω του λογισμικού Asterisk 13.

Η ομάδα μας αξιολόγησε και σύγκρινε σε βάθος την τεχνολογία που χρησιμοποιεί και προσφέρει η YEASTAR καθώς και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που πλέον θα απολαμβάνουν οι πελάτες μας.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά στις λύσεις και προϊόντα που διαθέτουμε, επικοινωνήστε μαζί μας

Αναζητάτε ένα μοντέρνο VoIP τηλεφωνικό σύστημα;